Fri frakt från 1500 kr, snabb leverans! Vi kan hjälpa dig med monteringen.

Köp och leverans 

PRISER
Samtliga priser är angivna i svenska kronor och inklusive moms

ÅLDERSGRÄNS
Du måste vara 18 år eller ha målsmans godkännande för att beställa i vår butik

ORDERBEKRÄFTELSE
När vi har mottagit din beställning skickar vi en bekräftlese till din mail. Det är bra om du sparar orderbekräfteslen för att ha till hands vid eventuell kontakt med oss.

LEVERANSSÄTT
Vi använder oss av Postpaket via Postnord med sms avisering för att leverera våra varor. Du hämtar ut dina varor på ditt lokala utlämningsställe.

LEVERANSTID
Ungefärlig leveranstid inom Sverige är 2-5 arbetsdagar. Om leverans inte kan ske på grund av att varan inte finns i lager, eller om den blir försenad av andra orsaker får du meddelande om detta via e-mail

FRAKTKOSTNADER
För beställning upp till 1500 kr är fraktkostnaden 150 kr inom Sverige.

BETALNINGSALTERNATIV
Vi erbjuder flera olika alternativ vid betalning, välj det som passar just dig bäst.
1. Faktura-betala om 30 dagar
Köp med faktura sker via vår betalningspartner Klarna
2. Dela upp betalningen
I samarbete med Klarna AB kan vi erbjuda dig att dela upp betalningen
3. Kortbetalnig via Klarna

ÖVRIG KÖPINFORMATION
TRANSPORTSKADA
Om en vara är skadad efter frakten ska du anmäla detta till posten vid utkvittering.

RETUR
Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från det att du har mottagit varan, förutsatt att du inte har använt varan och att den returneras i oskadat skick.
Kontakta oss innan du returnerar varan på tel 070-5109259 eller mail order@pukror.se
Låt alla ev lappar och etiketter sitta kvar på varan och returnera även varans originalförpackning. Varan ska återlämnas i samma skick som när du köpte den.
Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfrakt kostnaden.

Skicka tillbaka varan i ett postpaket. Alla varor som returneras måste vara väl emballerade och packade i kartong eller påse.
Tejp eller adresskort får aldrig förekomma direkt på originalförpackningen. Den blir förstörd och vi kan då inte återbetala fullt belopp för varan.
Du ansvarar för varan till dess vi har mottagit den.
Varan skickas till: Per Uno Karlsson Rörservice AB, Hantverkargatan 60, 112 31 Stockholm
När vi mottagit och godkänt returen betalar vi tillbaka pengar till dig. Återbetalning sker normalt 1-2 veckor efter det att vi har mottagit varan. Frakten återbetalas ej.

BYTE
Du har full bytesrätt inom 14 dagar. Ring oss vardagar 8-17 på telefon 070-510 92 59 eller skicka ett mail till order@pukror.se så hjälper vi dig.

REKLAMATIONER
Är varan felaktig eller skadad kontakta oss omgående via telefon eller e-mail.

GDPR - Personuppgifter
Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, adress och telefonnummer. Syftet med en sådan behandling är för att kunna fullfölja garatier.
Vi får dina uppgifter när du beställer i vår WEB shop. Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är samtycke. Dina uppgifter kommer att sparas upp till 6 år pga garantier.
De personuppgifter vi behandlar om dig delas med Klarna och PayPal. Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. däremot kommer vi aldrig överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.
Personuppgiftsansvarig är Katarina Karlsson. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar elller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakt oss på tel 0708-763284. Du når vårt dataskyddsombud på samma telefonnummer. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.